Πως να κρατήσετε το μακιγιάζ σας ματ, όλη την ημέρα!

Εδώ θα δείτε μερικές εύκολες συμβουλές για το πώς να κρατήσετε το δέρμα σας ματ, χωρίς τη γυαλάδα της λιπαρότητας όλη την ημέρα!


1. Ακολουθήστε μια καλή ρουτίνα φροντίδας δέρματος. Αυτό περιλαμβάνει ένα ήπιο καθαριστικό, ένα χωρίς αλκοόλ τόνερ και ένα oil free ενυδατικό. Η απολέπιση θα πρέπει να γίνεται δύο φορές την εβδομάδα όχι κάθε μέρα. Ο λόγος που συνιστάται το ήπιο καθαριστικό για το λιπαρό δέρμα, είναι για να καθαρίσει απαλά τους πόρους σας, χωρίς να ξηραίνει τους έξω. Αν οι πόροι σας γίνουν ξηροί, τότε θα παράγουν περισσότερο πετρέλαιο για να αντισταθμίσουν την απώλεια.


2. Χρησιμοποιήστε ένα αστάρι πριν την εφαρμογή του μακιγιάζ. Ένα primer, θα βοηθήσει το foundation να παραμείνει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

3. Να έχετε μαζί σας φυλλαράκια απορρόφησης της λιπαρότητας για το πρόσωπο. Αυτός είναι ο ευκολότερος τρόπος για να απορροφήσετε την περίσσεια της λιπαρότητας κατά τη διάρκεια της ημέρας. Απλά ταμπονάρετε το στυπόχαρτο στις λιπαρές περιοχές του προσώπου σας. Μην τρίβετε ποτέ το στυπόχαρτο στο δέρμα σας.

4. Το γάλα μαγνησίας είναι καταπληκτικό για να κρατήσει το δέρμα σας ελέεύθερο από την λιπαρότητα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Είναι ευεργετικό για βραχυπρόθεσμη χρήση, ώστε να το αποθηκεύσετε για ειδικές ημέρες ή περιστάσεις.
Ομάδα neadiatrofis.gr