Πως να μαλακώσετε την μαύρη ζάχαρη που έχει πετρώσει!

Η μαύρη ζάχαρη τείνει να γίνεται σκληρή μετά από λίγο. Δείτε έναν γρήγορο τρόπο για να την επαναφέρετε στην αρχική της μορφή!Βάλτε τη σε  ένα μπολ, προσθέστε λίγες σταγόνες νερό, σκεπάστε τη με μια βρεγμένη πετσέτα και βάλτε τη στο φούρνο μικροκυμάτων για 30 δευτερόλεπτα. Αποθηκεύεστε τη ζάχαρη σε μια σακούλα τροφίμων και στη συνέχεια σε μια σακούλα που κλείνει αεροστεγώς για να την διατηρήσετε μαλακιά.

Ομάδα neadiatrofis.gr