Ξυπνήστε me καλή αίσθηση. Είναι μια νέα μέρα και έχουμε πολλά να περιμένουμε και να ελπίζουμε. Είστε ευτυχισμένοι και το ξέρετε.
1. Ξυπνήστε με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας. Σήμερα είναι μια καινούργια μέρα. Υπάρχουν ευκαιρίες που σας σας περιμένουν. Ανοίξτε την καρδιά σας για να τις λάβετε. Κοιτάξτε στη φωτεινή πλευρά της ημέρας. Θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε ανθρώπους σήμερα, που θα ανταποκρίνονται στο χαμόγελό σας. Να είστε πρόθυμοι να να ακούσετε κάποιον, να επισκεφθείτε κάποιον, να καλέσετε κάποιον στο τηλέφωνο.

2. Προσεγγίστε τους ανθρώπους που συναντάται με αγάπη. Κοιτάξτε τους ανθρώπους ως καθρέφτες του εαυτού σας. Έχουν τις ίδιες ανάγκες, τις ίδιες επιθυμίες και τα ίδια προβλήματα. Γίνετε για αυτούς ένας σύντροφος στο ταξίδι.


3. Πιστέψτε ότι κάτι υπέροχο θα συμβεί για σας σήμερα. Γεννηθήκατε για να είστε ευτυχισμένος. Η ζωή είναι για να την απολαμβάνουμε και να διπλασιάζουμε τη χαρά της. Αρχίστε την ημέρα σας με θετική σκέψη και καλά πράγματα θα σας συμβούν.

4. Ζείστε το σήμερα. Το σήμερα είναι το μόνο που έχετε. Κάθε ώρα, κάθε λεπτό παρέχει ευκαιρίες για να είστε ευτυχισμένοι. Απολαύστε τις στιγμές κάθε μέρα. Απολαύστε τον καφέ σας. Χαιρετήστε τους γείτονές σας.

5. Κάνετε το σωστό πράγμα. Αγαπήστε το πρόσωπο που είναι μαζί σας. Μην φοβάστε να πείτε σε κάποιον πώς αισθάνεστε. Οι αληθινοί άνθρωποι αλλάζουν τον κόσμο και οι αληθινοί άνθρωποι δεν φοβούνται να αισθάνονται.

6. Τελειώστε την ημέρα σας με ένα ευχαριστώ. Να είστε ευγνώμων για όλα τα καλά πράγματα που ανέκυψαν κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Πάντα να υπενθυμίζετε στον εαυτό σας να είστε ευτυχισμένοι την επόμενη μέρα!

Ομάδα neadiatrofis.gr