Η θρόμβωση είναι ένα πολύ συχνό και σοβαρό πρόβλημα υγείας, που μπορεί να οδηγήσει ακόμη και στον θάνατο.
Όμως οι αγγειοχειρουργοί τονίζουν ότι μπορεί να προληφθεί και να αντιμετωπιστεί.
Στο πλαίσιο της ενημέρωσης και της ευαισθητοποίησης του κοινού για την ιδιαιτερότητα της θρομβοεμβολής, της θανατηφόρου αυτής νόσου, η Ελληνική Εταιρεία Αγγειακής και Ενδαγγειακής Χειρουργικής οργανώνει ενημερωτικό εκδήλωση με θέμα «Αγώνας κατά της Θρομβοεμβολής», στις 21 Ιουνίου 2015, στο Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου (Συμβολή των οδών Βασ. Σοφίας και Ριζάρη)

Οι ειδικοί καλούν τους πολίτες να γράψουν τις ερωτήσεις τους, που, ως επί το πλείστον, αφορούν σε ζητήματα που άπτονται της καθημερινότητας και να τις στείλουν μέσω της ειδικής φόρμας που υπάρχει στο site www.thrombosiscongress.gr/εκδήλωσηκοινού ή στο fax : 210 3644441. Οι γιατροί θα τις ομαδοποιήσουν και θα τις απαντήσουν όλες στην εκδήλωση, όπου, να σημειωθεί, ότι η είσοδος είναι ελεύθερη.

Η Επιστημονική Εκδήλωση οργανώνεται με τη συνεργασία όλων των επιστημονικών εταιρειών, που δραστηριοποιούνται στην αντιμετώπιση της θρομβοεμβολής, τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας, της ΚΕΔΕ, της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, του ΚΕΕΛΠΝΟ, του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου και του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και θα συμμετέχουν οι Ιατρικοί Σύλλογοι Αθηνών και ο Ιατρικός Σύλλογος Πειραιώς. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να τηλεφωνείτε στο 210 36 45 629 ή να μπείτε στο site www.thrombosiscongress.gr

Από τη Βίκυ Καρατζαφέρη, υπεύθυνη θεμάτων υγείας neadiatrofis.gr