Δείξτε πιο όμορφες με γρήγορες κινήσεις, με αυτά τα κόλπα από κορυφαίους εμπειρογνώμονες.

Για τα χείλη:

1. Διαλέξτε τη σωστή απόχρωση κραγιόν

Περάστε το νέο χρώμα στο πίσω μέρος του χεριού σας για να δείτε αν σας κολακεύει. Ελέγξτε το κραγιόν στην άκρη του δακτύλου σας, το δάχτυλό σας είναι η καλύτερη μέτρηση, καθώς είναι παρόμοιο σε χρώμα και υφή με τα χείλη σας.

2. Πάρτε την οδοντόβουρτσα
Για ένα ομορφότερο φινίρισμα, εφαρμόστε την οδοντόβουρτσα πάνω από τα χείλη σας, απαλά, για να κάνετε απολέπιση στο ξηρό δέρμα.Τα κραγιόν θα γλιστρούν καλύτερα.

3 Συμπληρώστε τις λεπτές γραμμές
Αν έχετε μικρές λεπτές γραμμές στα χείλη σας, περάστε τα πρώτα με ένα lip bulm λίγο έξω από τη γραμμή των χειλιών, πριν την εφαρμογή του χρώματος. Είναι κάτι σαν “αόρατο στοκάρισμα” και κρατά το κραγιόν στη θέση του.


Για τα μάτια:

1. Καταπολεμείστε το γήρας

Βάλτε μια ελαφριά σκιά στην περιοχή ακριβώς πάνω από το τόξο του φρυδιού σας σε χρώμα ίδιο με το δέρμα ή λευκό και αναμίξτε, Αυτό θα φωτίσει διακριτικά το πρόσωπό σας και θα κάνει τα πεσμένα ή κουρασμένα μάτια σας να δείχνουν φρέσκα.

2. Δείξτε ανανεωμένες
Για να φαίνεστε πιο ανανεωμένοι, χρησιμοποιήστε λευκό ή nude eyeliner – αλλά αυτή τη φορά, κάτω από τα μάτια σας. Τραβήξτε μια γραμμή κάτω από το μάτι σας μέχρι να συναντήσετε το εσωτερικό χείλος του ματιού. Σταματήστε πριν φτάσετε στους δακρυϊκούς πόρος.

Ομάδα neadiatrofis.gr