Τα ιδρωμένα πόδια, επίσης γνωστή ως υπεριδρωσία, μπορεί να καταστρέψει μια πολύ καλή ημέρα – για να μην αναφέρω ένα πολύ καλό ζευγάρι παπούτσια.Τα ιδρωμένα πόδια μπορεί να προκαλέσουν πολλά προβλήματα. Πόδια που μυρίζουν καθώς και να δημιουργήσουν ένα γόνιμο έδαφος για τα βακτηρίδια που προκαλούν μύκητες. Έτσι, πριν βάλετε τα πόδια σας στα παπούτσια, βάλτε κάτι που να είναι ειδικά σχεδιασμένο για να απορροφάτον ιδρώτα.

Σκόνες Ποδιών

Οι σκόνες μπορούν να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση των ιδρωμένων ποδιών και χρησιμοποιούνται συνήθως δεδομένου ότι είναι απλές στη χρήση. Απλά ψεκάστε λίγη πούδρα ποδιών στα παπούτσια πριν τα φορέσετε και η σκόνη βοηθά να κρατήσει τα πόδια στεγνά. Πολλές σκόνες ποδιών περιέχουν επίσης αντιμυκητιασικά συστατικά που κρατάνε μακριά τα βακτήρια. Αν δεν έχετε σκόνη ποδιών κοντά σας μπορείτε να βάλετε λίγο κορνφλάουρ.


Ένθετα παπουτσιών

Υπάρχουν για όλους τους διαφορετικούς τύπους των υποδημάτων και βοηθούν στην απομάκρυνση της υγρασίας καθώς και να εξατμίζετε γρήγορα. Τα ένθετα είναι συνήθως πολύ λεπτά, δημιουργώντας μια άνετη επιλογή για όσους πάσχουν από ιδρωμένα πόδια.


Αποσμητικό ποδιών

Το αποσμητικό δεν είναι μόνο για τις μασχάλες σας! Μπορείτε να βρείτε ειδικό αποσμητικό roll-on ειδικά για τα πόδια σας. Αυτό το αποσμητικό ποδιών λειτουργεί ακριβώς όπως και αυτό της μασχάλης ως αντιιδρωτικό, εμποδίζοντας τα πόδια σας από την υπερβολική εφίδρωση.

Ομάδα neadiatrofis.gr