Τι θα λέγατε για μερικά tip για το μακιγιάζ σας!

Στο μακιγιάζ όλα επιτρέπονται, όμως υπάρχουν και κάποιοι  χρυσοί κανόνες.

Καφέ μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες

Βάλτε άφοβα καφέ μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες και αποφύγετε το μαύρο χρώμα. Ο λόγος; Το καφέ ως ανοιχτότερο χρώμα θα “ανοίξει” τα ματιά σας σε αντίθεση με το μαύρο που τα “κλείνει”. Εφαρμόστε παράλληλα καφέ μολύβι στο εσωτερικό της κάτω πλευράς του ματιού για περισσότερη ένταση και sexy ύφος.


Προσοχή στα φρύδια
Τα φρύδια αποτελούν το κάδρο του προσώπου για αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή όταν τα περιποιείστε. Αποφύγετε, λοιπόν, τα πολύ λεπτά ή χοντρά φρύδια. Στην πρώτη περίπτωση μάλιστα ένα πολύ λεπτό φρύδι θα σας κάνει να φαίνεστε μεγαλύτερες. Επίσης, μεγάλη προσοχή δείξτε στο χρώμα τους για αυτό φροντίστε να μην έχουν διαφορά με τα μαλλιά σας ή έστω να είναι ένα τόνο σκουρότερα.

Απλώστε σωστά το κρεμώδες ρουζ
Τα κρεμώδη ρουζ δίνουν άλλη ύφη και πιο ρομαντισμό στο μακιγιάζ σας. Ωστόσο θα πρέπει να το απλώνετε σωστά για να μην έχετε ανεπιθύμητα αποτελέσματα.
Τοποθετήστε προσεκτικά κάτω από τα μήλα το προσώπου με ειδικό πινέλο και όχι με τα δάχτυλα.
Ναι στις μπρονζέ αποχρώσεις και το χειμώνα

Πείτε ναι στις μπρονζέ αποχρώσεις ακόμα και αν η θερμοκρασία είναι κάτω του μηδενός. Πάρτε ένα φαρδύ πινέλο, βάλτε το σε μπρονζέ πούδρα και ξεκινήστε με απαλές κινήσεις από το μέτωπο. Κατεβείτε στα μάγουλα και τέλος ελάχιστα στο πιγούνι. Το μπρονζέ χρώμα αδυνατίζει το πρόσωπο και χαρίζει γωνίες ακόμα και αν δεν έχετε.

Ομάδα neadiatrofis.gr