Και τι έγινε αν ξεχάσατε να κάνετε ντους; Μπορεί να ξεφύγατε λίγο από την καθημερινή σας ρουτίνα ομορφιάς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι χάσατε και το στυλ σας. Δείτε μερικούς τρόπους για να είστε φρεσκαρισμένοι ακόμη και χωρίς ντους!

Συμβουλή 1: Αν τα μαλλιά σας είναι λιπαρά, και δεν είστε από τους τύπους που φοράνε καπέλο, πάρτε τα στρογγυλά pad (βαμβάκια για τον καθαρισμό του προσώπου) και σκουπίστε τις ρίζες της τρίχας κατά μήκος. Θα απορροφήσει αρκετό από το λάδι.

Συμβουλή 2: Για να αποφύγετε το φριζάρισμα των μαλλιών, χρησιμοποιήστε ενυδατική κρέμα, τόσο για το ξηρό δέρμα όσο και για τα ατίθασα μαλλιά. Βάλτε μια μικρή ποσότητα ενυδατικής ανάμεσα στις παλάμες σας για να εξομαλύνετε τις τρίχες που πετάνε.

Συμβουλή 3: Αν το αποσμητικό σας έχει τελειώσει, τρίψτε λίγο σαπούνι, χωρίς νερό, στις μασχάλες σας. Θα μυρίζετε καλύτερα και θα αισθάνεστε καθαρότερα.

Συμβουλή 4: Μια άλλη εναλλακτική λύση αν ξεμείνατε από αποσμητικό είναι το καθαρό εκχύλισμα βανίλιας. Δεν θα σταματήσει την εφίδρωση όπως ένα αντιιδρωτικό, αλλά θα αποκτήσετε μια γλυκιά μυρωδιά.

Συμβουλή 5: Ένα γρήγορο και φτηνό υποκατάστατο κρέμας για τα σπυράκια είναι η οδοντόπαστα. Χρησιμοποιήστε αυτή που δεν είναι σε μορφή gel, για να στεγνώσει ένα σπυράκι από την μια μέρα στην άλλη.

Ομάδα neadiatrofis.gr