Το γάλα χρησιμοποιείται συχνά για να ενισχύσει τη γεύση του καφέ και των γλυκών. Απροσδόκητα, έχει επίσης το ίδιο αποτέλεσμα στο καλαμπόκι.

Ρίξτε λίγο γάλα στο νερό που χρησιμοποιείται για να βράσετε το καλαμπόκι και στη συνέχεια, ανακατέψτε. Όταν και τα δύο συστατικά έχουν αναμιχθεί, τοποθετήστε το καλαμπόκι στο μείγμα. Αφήστε το στην κατσαρόλα μέχρι να βράσει το μείγμα. Τώρα, πάρτε το καλαμπόκι και φάτε μια μπουκιά. Θα παρατηρήσετε μια πλούσια γλυκιά γεύση!

Ομάδα neadiatrofis.gr