Χρήσιμες λύσεις για τα παλιά σας καλσόν!

Έχετε παλιά καλσόν που κείτονται σε συρτάρια γιατί εκτός μόδας, ή απλά δεν είναι πρακτικά; Εδώ θα δείτε μερικές διασκεδαστικές οικιακές χρήσης όπου μπορούν να σας φανούν χρήσιμα.
Γυαλίστε τα παπούτσια σας

Φέρτε και πάλι τη λάμψη στα παπούτσια τρίβοντάς τα με ένα καλσόν.
Δέστε τις κουβέρτες
Για έναν αβίαστο και αλάνθαστο τρόπο για να κρατήσετε τις κουβέρτες και τα παπλώματα ασφαλή και ομαδοποιημένα πριν πάνε για προσωρινή αποθήκευση, τα τυλίγεται με τα καλσόν.

Τρίψτε τις κατσαρόλες και τα πιάτα
Καθαρίστε τις βρωμιές από το αντικολλητικό σκεύος σας κάνοντας scrub με ένα καλσόν.Τσαλακώνετε ένα ζευγάρι καθαρά παλιά καλσόν, τα υγραίνετε με λίγο ζεστό νερό, προσθέτετε μια-δυο σταγόνες υγρό απορρυπαντικό πιάτων, και αρχίζετε το τρίψιμο. Μπορεί να λειτουργήσει πολύ καλά και για τα πιάτα – καθώς και στους τοίχους και σε άλλες μη πορώδεις επιφάνειες – κόβοντας το πόδι ή ένα τμήμα από τη μύτη της πατούσας, μπορείτε να το τοποθετήσετε σε ένα σφουγγάρι, και να το δέσετε.

Αποθηκεύστε τη ναφθαλίνη ή το ποτ πουρί
Ψάχνετε για έναν εύκολο τρόπο για να αποθηκεύσετε τη ναφθαλίνη στη ντουλάπα σας ή να κάνετε φακελάκια ποτ πουρί για να βάλετε στα συρτάρια σας; Ρίξτε το συστατικό στο τμήμα των δακτύλων του καλσόν. Κάντε έναν κόμπο και κόψτε το υπόλοιπο.

Ομάδα neadiatrofis.gr